تبلیغات
مطالب اینترنتی - دسرهای داغ برای هوای سرد + تصاویر

دسرهای داغ برای هوای سرد + تصاویر

نویسنده : نویسنده شنبه 4 آذر 1396 09:49 ب.ظ  •   


اتاق خبر 24:

بعد از شام كنار شومینه نشسته‌اید، روی پاهای‌تان پتو انداخته‌اید و چای داغ در دست‌تان است. با اینكه حسابی از این موقعیت لذت می‌برید اما باز هم انگار چیزی كم دارید! بله، درست حدس زدید آن چیزی نیست جز یك دسر شیرین، خوشمزه و داغ در كنار یك اسكوپ بستنی وانیلی یا خامه.

دسرهای داغ1

با این10دسر آسان و خوشمزه سرما را از بدن‌تان بیرون كنید!

35 گرم آرد، یک قاشق غذاخوری پودر شكلات، كمی نمك و یک و یك‌دوم قاشق غذاخوری شكر قهوه‌ای را با هم مخلوط كنید. در كاسه‌ای دیگر یک عدد تخم‌مرغ، دو قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق غذاخوری كره و یك‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را مخلوط كنید، سپس مواد خشك را به مواد ‌تر اضافه كنید، آن را در یك ماگ 500 میلی لیتری بریزید و برای 70 تا 90 ثانیه در مایكروفر با درجه بالا بگذارید تا كیك بالا بیاید و پخته شود.

دسرهای داغ2

پودینگ لیمویی

فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. 150 گرم كره، دو قاشق چای‌خوری رنده پوست لیمو، یك‌سوم پیمانه آب لیمو، یک و نیم پیمانه شكر، سه‌چهارم پیمانه آرد، یك و نیم پیمانه شیر و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنید. سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید و آرام به مخلوط بالا اضافه كنید. خمیر به دست آمده را در ظروف مورد نظر بریزید و به روش بن‌ماری برای 25 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شود.

دسرهای داغ3

فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. 150 گرم كره، دو قاشق چای‌خوری رنده پوست لیمو، یك‌سوم پیمانه آب لیمو، یک و نیم پیمانه شكر، سه‌چهارم پیمانه آرد، یك و نیم پیمانه شیر و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنید. سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید و آرام به مخلوط بالا اضافه كنید. خمیر به دست آمده را در ظروف مورد نظر بریزید و به روش بن‌ماری برای 25 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شود.

فوندانت شكلات داغ

دسرهای داغ4

فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. 125 گرم شكلات تلخ همراه 150 گرم كره را با روش بن‌ماری آب كنید. با همزن برقی سه تخم‌مرغ و نصف پیمانه شكر قهوه‌ای را بزنید تا پف كند. یك‌سوم پیمانه آرد، یک قاشق غذاخوری پودر شكلات و مایع شكلات آب‌شده را با تخم‌مرغ زده شده مخلوط كنید. فوندانت را برای 10 تا 12 دقیقه بپزید.

فاستر موز:

دسرهای داغ5

دو قاشق غذاخوری كره را همراه نصف پیمانه شكر قهوه‌ای و یك‌چهارم پیمانه شربت افرا برای چهار تا شش دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاراملی شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنید و به مخلوط بالا اضافه كنید. اجازه دهید برای یک تا دو دقیقه بپزد تا طلایی شود. یک اسكوپ بستنی وانیلی را در كاسه بریزید و به آن موز و سس كاراملی اضافه كنید.

كاسترد كارامل

دسرهای داغ6

سه‌چهارم پیمانه شكر را در یك قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاراملی و طلایی شود. كارامل را ته ظرف‌ها بریزید. در یك كاسه شش عدد تخم‌مرغ، سه پیمانه شیر، دو قاشق غذاخوری اسانس وانیل و سه‌چهارم پیمانه شكر را مخلوط كنید و آن را در ظرف‌ها روی شكر كاراملی‌شده بریزید. این دسر را به روش بن‌ماری در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد داخل فر برای 40 تا 45 دقیقه بپزید.

پودینگ عسل و برنج

دسرهای داغ7

سه و یك‌دوم پیمانه شیر را با نصف پیمانه برنج، دو قاشق غذاخوری شكر، یک قاشق چای‌خوری اسانس وانیل و كمی نمك بجوشانید، سپس شعله را كم كنید و برای 20 تا 25 دقیقه مخلوط را هم بزنید تا برنج نرم و مایع جذب آن شود. ظرف را از روی شعله ‌بردارید و یك‌چهارم پیمانه شیر و سه قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه كنید، سپس دسر را در ظرف‌های مورد نظر ریخته و با عسل سرو كنید.

كیك سیب داغ

دسرهای داغ8

دو پیمانه سیب خردشده را با یک پیمانه شكر مخلوط كنید و كنار بگذارید. 100 گرم كره را آب كنید. یک پیمانه شكر، سه‌چهارم پیمانه آرد، دو قاشق چای‌خوری بكینگ پودر، یک قاشق چای‌خوری دارچین و یك‌چهارم قاشق چای‌خوری نمك را با هم مخلوط كنید. سه‌چهارم پیمانه شیر و یک عدد تخم‌مرغ را با هم بزنید و بعد مواد ‌تر و خشك را مخلوط كنید و در ظرف مورد نظر بریزید، سپس سیب‌ها و كره را روی خمیر بریزید و آن را در دمای 160 درجه سانتی‌گراد برای 50 تا 60 دقیقه بپزید.

گلابی داغ كاراملی

دسرهای داغ8

چهار عدد گلابی را نصف كنید و هسته‌هایش را در بیاورید، سپس آنها را در سینی چرب‌شده فر بچینید. در یك قابلمه كوچك دو سوم پیمانه آب و یك‌چهارم پیمانه عسل را مخلوط كنید و برای سه دقیقه بجوشانید، سپس آن را روی گلابی‌ها بریزید. در مرحله بعد روی آنها دارچین، پودر میخك، پودر هل و شكر بپاشید و اجازه دهید در دمای 200 درجه سانتی‌گراد برای 45 تا 55 دقیقه بپزند. گلابی‌های داغ را همراه خامه یا بستنی سرو كنید.

كرم بروله

دسرهای داغ10

فر را روی دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. یک فنجان خامه را در مایكروفر با حرارت متوسط گرم كرده و بعد یك و نیم قاشق چای‌خوری اسانس وانیل به آن اضافه كنید. پنج زرده تخم‌مرغ و یك‌سوم فنجان شكر را با همزن برقی مخلوط كرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه كنید. مخلوط به دست آمده را در ظرف‌های مورد نظر بریزید و به روش بن‌ماری برای نیم ساعت در فر بپزید، سپس روی آنها را با شكر قهوه‌ای بپوشانید و این بار سه دقیقه شعله بالایی فر را روشن كنید تا روی دسر قهوه‌ای شود.



لینک منبع

مطلب دسرهای داغ برای هوای سرد + تصاویر در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :دسرهای داغ برای هوای سرد + تصاویر
http://mofidestan.ir/%d8%af%d8%b3%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%ba-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%87%d9%88%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%af-%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d9%88%db%8c%d8%b1/

آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر